Inchiriere masini

Inchiriere masini:

Inchiriere masini este o companie care ofera inchirieri auto in Bucuresti si in Romania, transfer la aeroport si inchiriere accesorii pentru masini. Echipa noastra, ce opereaza in sediul din Bucuresti, va sta la dispozitie oricand pentru a va oferi servicii de calitate si promptitudine in momentul in care doriti sa inchiriati o masina.

Deoarece stim sa apreciem calitatea masinilor si am inteles nevoile clientilor nostri putem oferi servicii complete de inchiriere masini, cu sau fara sofer. Din simplul motiv ca stim cat de important este pentru client sa aiba la dispozitie o masina buna incercam sa-i oferim acestuia exact ceea ce isi doreste, la preturi romanesti. Inchiriere masini va poate pune la dispozitie masini pe tot teritoriul tarii. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru inchiriere masini si sa ne furnizati locatia unde doriti sa aveti masina si in cel mai scurt timp un reprezentant al firmei va aduce masina in locatia spusa. Pentru o inchiriere de week-end sau de durata poti obtine reduceri considerabile.

ANUNTURI SI OFERTE CU INCHIRIERE MASINI

In plus, la cerere, firma noastra iti poate inchiria o masina si cu sofer profesionist care iti va asigura rute optime. Firma noastra prezinta turistilor, oamenilor de afaceri si tuturor acelora care au nevoie de o masina de calitate la preturi bune prin serviciul de inchiriere masini in Romania, in capitala si in alte orase ale tarii. Livram masini de inchiriat la: Brasov, Timisoara, Cluj, Sibiu, Iasi, Oradea, Arad, Bacau, Constanta si principalele aeroporturi nationale. Arsenalul noastra cuprinde o gama variata de autoturisme la preturi foarte bune si lucram cu o echipa pregatita sa raspunda intrebarilor dvs. si sa va asiste pe durata inchirierii. Servicii de inchirieri auto cu sofer, transfer aeroport, inchirieri microbuze sunt disponibile. Firmele mari pot beneficia de un serviciu nou introdus de masini de inchiriat pe termen lung iar clientilor VIP li se ofera inchirieri de limuzine. Oferte asemanatoare pentru inchirieri auto pe termen lung sunt disponibile in toate orasele mai mari din Romania precum: Brasov, Arad, Bucuresti, Timisoara, Iasi sau Constanta. Iar autoturismele pot fi livrate la sediul companiei dvs. intr-un timp cat mai scurt. Un GPS, un scaun de copil sau lanturi de zapada pot fi inchiriate de asemenea pentru confortul dvs. pe durata intregii periode de inchiriere. Operatorii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi mai multe detalii despre ofertele corporate ale firmei noastre valabile in aceasta perioada.

Aveti o multime de motive pentru care un sofer la dispozitie este o optiune avantajoasa pentru dvs. atunci cand inchiriati un autoturism si doriti sa va bucurati de calatorie intr-o atmosfera confortabila. Soferii nostri sunt buni cunoscatori ai limbii engleze, stiu zona spre care sau din care se initiaza transferul si pot raspunde la majoritatea intrebarilor dvs. Nu ezitati sa ne contactati daca un transfer este ceea ce va poate ajuta cand doriti mai mult spatiu pentru bagaj, cand calatoria pe care o anticipati in Romania este prea lunga sau doriti ca membrii grupului dvs. sa calatoreasca lejer. Cu o experienta de aproximativ 10 ani si o retea extinsa la nivel national, firma noastra de inchiriere masini reprezinta o poveste romaneasca de succes. Pasiunea noastra pentru inchiriere masini la preturi accesibile si fara taxe ascunse ne-au ajutat sa ne construim si sa pastram o reputatie solida in randul firmelor de inchirieri de masini. Daca aveti nevoie de inchiriere masini ieftine pentru afaceri sau pentru utilizare personala, noi va punem la dispozitie un serviciu de inchiriere auto termen pe termen scurt sau lung, in functie de nevoile dumneavoastra.

De ce sa alegeti inchiriere masini Bucuresti? Fiind furnizor de servicii de inchiriere masini in Bucuresti, Romania, intelegem ceea ce doriti dumneavoastra si preocuparea in momentul alegerii si inchirierii unui autoturism atat pe durata vacantei sau calatoriei dumneavoastra cat si in alte ocazii. Vom prezenta in cele ce urmeaza motivele pentru care ar trebui sa alegeti inchiriere masini, pentru inchirierea unei masini in Romania: se pun la dispozitia dumneavoastra contracte, facturi si chitante pentru serviciile furnizate. Se va oferi asigurare pentru scutirea de daune doar in caz de coliziune (CDW) , asigurare pentru raspunderea unei terte parti cat si asigurare in caz de furt.

Obiectivul nostru este sa asiguram preturi competitive. Nu exista costuri ascunse care sa va fie facturate ulterior. Suprataxa de aeroport sau taxa de locatie premium inclusa in preturile de inchiriere ale autoturismelor. Daca vi se ofera un pret mai bun, va rugam sa ne contactati, ne vom asigura ca veti sti de faptul ca respectivele preturi includ sau nu toate suprataxele si ca nu veti mai fi nevoit sa platiti nimic in plus la sosire.

Pretul unei inchirieri masini variaza in functie de cerintele clientilor nostri. Inchiriere masini se pot face la domiciliul clientului sau se pot livra acolo unde stabileste clientul cu sau fara sofer. La masini de inchiriat pretul poate fi intre 20E-80E asta in functie de cate zile doresti masina de inchiriat. Daca perioada de inchiriere masini este mai mare clientul beneficiaza de un discount considerabil. Pretul este valabil atat pentru inchiriere masini Bucuresti cat si in celelalte locatii din Romania. Testeaza calitatea masinilor de inchiriat de la noi, firma noastra reprezinta o intreprindere tanara avand ca unic obiect de activitate inchiriere masini Bucuresti si inchiriere auto pretutindeni in Romania.

ANUNTURI SI OFERTE CU INCHIRIERE MASINI

Pentru orice tip de cerere inchiriere masini, firma noastra are pentru dumneavoastra la dispozitie masini de inchiriat de clasa mica si mare. Indiferent de cererea d-voastra suntem solutia satisfacerii nevoilor clientilor. Pentru abonare accesati site-ul nostru specializat in inchiriere masini. Scopul serviciului de inchiriere masini este acela de a oferi clientilor calitate, confort, siguranta, si masini de inchiriat cat mai performante. Se face o clasificare de masini de inchiriat variata astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor. Va putem face o prezentare detaliata de masini de inchiriat disponibile oricand si dotate tehnic pentru a evita orice neplacere: Dacia Logan, Seat Ibiza, Mercedes, Opel,VW Golf,VW Touran, Renault, Chevrolet, Ford, Fiat Albea. Inchiriere de masini se fac conform programului stabilit de catre potentialul client oferindu-se totodata asistenta gratuita pe tot parcursul acestei inchirieri.

Calitatea serviciilor firmei de inchiriat este confirmata de multumirea neconditionata a clientilor care au apelat la oferta noastra de inchiriere masini. Doriti sa economisiti timp? Apelati la firma noastra de inchiriere masini si nu o sa fiti dezamagiti.Va punem la dispozitie masini de inchiriat cu o asigurare full casco in asa fel incat indatoririle d-voastra fata de masina de inchiriat sa se reduca substantial. Indiferent de cererea clientului, compania noastra de inchirieri auto va sta la dispozitie avand un program destul de avantajos pentru clientul sau.

Posted in Inchirieri masini Tagged , , .